Opskrifter
Svinkoteletter med blomkålsris og karry
Lørdag, 10. oktober 2009af Redaktion
God middag på 30 minutter
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/f0d890b72f5b411d883c9a2200a3e63c.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(2 pers.)
30 min.
2 svinekoteletter, 1½ cm tykke
Salt og peber
½ blomkål
1 spsk. vineddike
200 g basmatiris
1 spsk. karry
1 hakket løg
2 spsk. olie
½ l suppe
Hakket persille
Tomatsalat
Hæld olien i en gryde og sauter hakket løg, karry og små buketter af blomkål i olien. Tilsæt eddike. Kom risen ved og tilsæt suppe. Kog under låg i 9 min., sluk og lad trække i 9 min. Steg koteletterne på grillpande ca. 8 min. på hver side, til de er gennemstegte. Drys med salt og peber før stegning. Server med hakket persille og tomatsalat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Svinekød i karry
Koteletter med sennepsstuvet kål
Braiseret svinebryst med krydret sovs