Opskrifter

Tarteletter med svamperagout

Mandag, 14. september 2015af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Her får du opskriften på luksustarteletter med svamperagout.

Opskriften er til 4 personer.

30 min
4 personer
Det skal du bruge
100 g røget bacon
650 g blandede svampe
2 spsk. olivenolie
1 spsk. smør
1 fed hvidløg
3 stilke timian
1 dl rødvin
1 dl grønsagsbouillon
1 dl fløde
1½ usprøjtet citron
Salt og peber
12 tarteletter
2 spsk. revet parmesanost
Timian

Sådan laver du tarteletter med svamperagout

  1. Skær baconen i små tern og svampene i grove stykker.
  2. Varm olivenolie og smør godt op og rist baconen i det.
  3. Tilsæt svampene og lad dem riste, til de begynder at tage farve.
  4. Hak hvidløget, tilsæt det sammen med timian, rødvin og bouillon og lad retten småsimre i 15 min., til væden er dampet ind.
  5. Rør fløde og revet citronskal i, lad det koge igennem og smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. Lun tarteletterne, fyld dem med svamperagouten og servér dem drysset med revet parmesan, citronskal og frisk timian.