Opskrifter
Tarteletter med svamperagout
Mandag, 14. september 2015af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Her får du opskriften på luksustarteletter med svamperagout.
Opskriften er til 4 personer.
30 min
4 personer
Det skal du bruge
100 g røget bacon
650 g blandede svampe
2 spsk. olivenolie
1 spsk. smør
1 fed hvidløg
3 stilke timian
1 dl rødvin
1 dl grønsagsbouillon
1 dl fløde
1½ usprøjtet citron
Salt og peber
12 tarteletter
2 spsk. revet parmesanost
Timian
Sådan laver du tarteletter med svamperagout
- Skær baconen i små tern og svampene i grove stykker.
- Varm olivenolie og smør godt op og rist baconen i det.
- Tilsæt svampene og lad dem riste, til de begynder at tage farve.
- Hak hvidløget, tilsæt det sammen med timian, rødvin og bouillon og lad retten småsimre i 15 min., til væden er dampet ind.
- Rør fløde og revet citronskal i, lad det koge igennem og smag til med citronsaft, salt og peber.
- Lun tarteletterne, fyld dem med svamperagouten og servér dem drysset med revet parmesan, citronskal og frisk timian.