(3 pers.)
15 min. + 25 min. i gryde
400 g torskebukser
2 spsk. salt
1 spsk. eddike
1 l vand
Remoulade
75 g mayonnaise
1 spsk. fransk sennep
25 g finthakket, syltede agurker
1 spsk. finthakket kapers
1 spsk. hakket persille
1 finthakket skalotteløg
1 tsk. gurkemeje
Salt og peber
1 spsk. smør
Tilbehør
Kogte kartofler og gulerodsråkost
Pak rognen ind i stanniol og læg stanniolpakkerne i en gryde med salt, eddike og vand. Lad rognen småkoge i 25 min., til den mærkes fast, og lad den afkøle. Rør mayonnaise, sennep, syltede agurker, persille, løg og gurkemeje sammen og smag remouladen til med salt og peber. Skær rognen i skiver, rist dem gyldne i smørret og server med remoulade, kogte kartofler og råkost.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SØDE HJERTEMUFFINS TIL VALENTINSDAG
De pink muffinforme er fremstillet i 100% silikone, hvis egenskaber forhindrer, at dejen, isen osv sidder fast. Formene kan købes for 99 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Sprød skrubbe med varm kartoffelsalat
Sværdfisk med persillecrust
Mild, krydret fisk
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...