Torskesalat med rejer
(4 pers.)
30 min.
500 g torskefilet
200 g rejer
150 g friskbælgede ærter
½ agurk
2 hårdkogte æg
2 tomater
1 bundt dild
1 lille hjertesalat
Dressing
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraishe 18%
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber
Pynt
Lidt rogn eller
lakseæg
Tilbehør
Flutes
Bring vand med salt i kog, læg torsken heri og sluk straks. Lad fisken trække i vandet i 8-10 min., til den falder i flager. Afkøl og del i mindre stykker. Pil æg og skær i både. Skær agurk i tern. Skær tomater i både og pluk dild. Rør dressing og smag til.
Vend halvdelen af rejer og ærter og agurk i dressingen. Læg salatblade i bunden af et fad, læg torsken på og hæld dressingen over. Pynt med resten af rejer, ærter og agurk samt æg og tomater.
Drys med dildkviste og evt. lidt fiskerogn og server med flutes.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Cajunrejer
Fiskespid med bagt spidskål
Rejesalat med avocadosalsa og tomatdressing
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)