Vegetarburger
350 g revet majroe
75 g revet cheddar
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. frisk oregano
1 æg
1 dl mælk
1 dl rasp
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
4 grove burgerboller
100 g salat
2 tomater
¼ agurk
Ketchup
Bland majroe, ost, hvidløg, æg, mælk, rasp, salt og peber til en sammenhængende fars. Form 4 bøffer af farsen og steg dem gyldne i lidt olie, 5 min. på hver side. Lun burgerbollerne, snit salaten og skær tomat og agurk i skiver. Læg burgerbollerne sammen med salat, tomat, agurk, bøffer og ketchup og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Damp dine råvarer i deres egen saft med dampboksen fra Lékué, og opnå den dybe og intense smag. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Fiskeburger
Russisk burger
Kyllingeburger
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)