Vegetariske pandekager med grønt
Opskrift på vegetariske pandekager med fyld
(2 pers.)
30 min.
4 tortillaer (evt. hjemmelavede)
1 aubergine
2 fed hvidløg
1 hakket løg finthakket
1 fed hvidløg, fintrevet
50 g fetaost
50 g soltørrede tomater
½ dl hakket persille el. koriander
1 gulerod
½ agurk
½ avocado
1 tomat
4-6 blade sprød, grøn salat
Evt. lidt brøndkarse
Bag auberginen i ovnen eller hold den over grillen, til den er helt mør i kødet. Flæk den og skrab indmaden ud. Blend det med løg og hvidløg og rør mosen med fetaost og strimlede tomater og persille. Smør det på pandekagerne, der lige lunes, og læg skiver eller stænger af gulerod, agurk og avocado samt stykker af salat og tomat i pandekagerne, der rulles omkring fyldet med en tot brøndkarse.
Spises lune eller kolde.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Brug for mere pandekageinspiration? Find flere opskrifter på pandekager her.