Ingredienser til wraps med svinekød
(2 pers.)
250 hakket svinekød
1 spsk. rapsolie
2 tsk. spidskommen
½ rød chili
1 fed hvidløg
2 spsk. oystersauce
1 tsk. salt
2 gulerødder
1 rød peber
1 mini romainesalat
4 tortilla eller fladbrød (se opskrift nedenfor)
Fremgangsmåde til wraps med svinekød
Svits kødet i olien sammen med spidskommen og tilsæt hakket chili, presset hvidløg, oystersauce og salt. Lad kødet simre et par min. og smag det til. Skræl gulerødderne og skær dem og peberfrugten i tynde strimler. Snit salaten og lun tortillaerne. Fyld tortillaerne med salat, svinekød, gulerødder og peberfrugt, rul dem sammen og servér med en god chilisovs.
Ingredienser til fladbrød
(12 stk.)
25 g gær
4 dl vand
1 spsk. rapsolie
1 tsk. salt
2 spsk. sesam
250 g fuldkorns-hvedemel
350 g hvedemel
Fremgangsmåde til fladbrød
Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie, salt, sesam og fuldkornshvede. Rør hvedemelet i, ælt dejen sammen og stil den til hævning i 60 min. Del dejen i 12 og rul dem ud til helt tynde cirkler. Bag brødene på en varm, tør pande i 1 min. på hver side.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Fyldte pandekager
Vietnamesiske ruller med laks