Citronmousse med frugtsalat
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/d0f7eb69af484c68ac3f624ac405a3a9.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(4 pers.)
1½ blad husblas
2 pasteuriserede æggehvider
75 g sukker
½ spsk. reven citronskal
2 spsk. citronsaft
1½ dl piskefløde
Frugtsalat:
1 mango
½ ananas
1 papaya
2 spsk. sukker
½ dl vand
Reven skal af ½ lime + 1 spsk. saft
Læg husblassen i blød i koldt vand. Pisk æggehviderne, til de begynder at skumme. Pisk sukkeret i lidt ad gangen og pisk, til hviderne er faste og blanke. Tilsæt citronskal og -saft. Pisk fløden stiv og vend den i. Tryk vandet af husblassen og smelt den i mikroovn eller over vandbad sammen med lidt af moussen. Hæld det i den kolde mousse og bland det hurtigt. Stilles koldt mindst 2 timer, gerne til næste dag.
Påskesalat: Kog sukker og vand op. Køl det af og tilsæt lime. Skræl frugten og skær den i små tern. Bland lagen med lime og frugt og lad det stå et par timer. Læg frugtsalaten på 4 tallerkner. Form æg af moussen ved hjælp af 2 fugtige skeer og læg dem på salaten.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen