Opskrifter

Hakkebøf med sellerisalat

Søndag, 12. oktober 2008af Redaktion
(1 pers.)30 min.200 g hakket oksekød1 dl valnødder el. pecannødder150 g selleriknold1 spsk. vineddikeSalt og peber1 dl hakket bred persille1 lille

(1 pers.)
30 min.

200 g hakket oksekød
1 dl valnødder el. pecannødder
150 g selleriknold
1 spsk. vineddike
Salt og peber
1 dl hakket bred persille
1 lille hakket skalotteløg
Lidt olivenolie
150 g grønne bønner

Form en bøf og steg den i lidt olie på en pande, ca. 8 min. på hver side. Blend 2/3 af nødderne til en fin masse og rør dem med eddike, persille, salt, peber og olie. Riv selleriknolden fint (evt. på særligt rivejern) og vend den straks i dressingen. Pynt med resten af nødderne. Kog bønnerne 6 min. i letsaltet vand og giv dem til.


Opskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv en anden slags hakkebøf
Hakkebøf med flødespinat