Opskrifter

Krydderdeller med paprikasovs

Fredag, 17. oktober 2008af Redaktion
(3 pers.)30 min.400 g hakket kalvekød2 spsk. rasp1 æg1 spsk. tomatpure ½ dl vand1 fed presset hvidløg2 spsk. frisk oregano2 spsk. frisk timian1 tsk.

(3 pers.)
30 min.

400 g hakket kalvekød
2 spsk. rasp
1 æg
1 spsk. tomatpure
½ dl vand
1 fed presset hvidløg
2 spsk. frisk oregano
2 spsk. frisk timian
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
½ løg
2 tsk. paprika
1 spsk. tomatpure
1½ dl hønsebouillon
½ dl fløde 9%
1 spsk. majsstivelse

Bland kødet med rasp, æg, tomatpure og vand til en ensartet fars og rør krydderurter, salt og peber i. Form farsen til frikadeller og steg dem i olien i 4 min. på hver side. Svits løgene let på panden. Tilsæt paprika, tomatpure og bouillon og lad det koge op. Rør majsstivelsen ud i fløden og hæld det i sovsen under omrøring. Lad sovsen koge op og server med kogte kartofler.


Opskrift: Kristina Miechels


Flere deller her...
Et slag i frikadellen