Laks i pakke
(2 pers.)
2 laksefiletstykker a 150 g
2 spsk. soja
2 cm frisk ingefær
2 tsk. flydende mild honning
Peber
Bagepapir og alufolie
2 kviste dild
½ citron
150 g ris
Hakket skalotteløg og purløg
Lidt græskarkerner
Tilbehør:
Grønne bønner
Lav to pakker med for af bagepapir og frakke af alufolie. Læg et stykke laks i hver pakke. Kom soja, fintrevet ingefær og honning ved hver og drys med peber. Luk med lidt luft til hver. Stil i ovnen ved 225° i 12 min. Tjek om fisken er klar, ellers giv den lidt mere. Kog imens risen i dobbelt så meget vand med 1/2 spsk. salt og vend de drænede ris med meget finthakket skalotteløg og purløg og drys med græskarkerner. Giv kogte grønne bønner vendt i olie og citron til.
Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også
Frikadeller med fennikelsalat