Opskrifter

Laks i pakke

Lørdag, 1. november 2008af Redaktion
(2 pers.)2 laksefiletstykker a 150 g2 spsk. soja2 cm frisk ingefær2 tsk. flydende mild honningPeberBagepapir og alufolie2 kviste dild ½ citron150 g

(2 pers.)

2 laksefiletstykker a 150 g
2 spsk. soja
2 cm frisk ingefær
2 tsk. flydende mild honning
Peber
Bagepapir og alufolie
2 kviste dild
½ citron
150 g ris
Hakket skalotteløg og purløg
Lidt græskarkerner

Tilbehør:
Grønne bønner

Lav to pakker med for af bagepapir og frakke af alufolie. Læg et stykke laks i hver pakke. Kom soja, fintrevet ingefær og honning ved hver og drys med peber. Luk med lidt luft til hver. Stil i ovnen ved 225° i 12 min. Tjek om fisken er klar, ellers giv den lidt mere. Kog imens risen i dobbelt så meget vand med 1/2 spsk. salt og vend de drænede ris med meget finthakket skalotteløg og purløg og drys med græskarkerner. Giv kogte grønne bønner vendt i olie og citron til.


Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

Prøv også
Frikadeller med fennikelsalat