Opskrifter

Varmende skaldyrssuppe med ingefær

Tirsdag, 25. november 2008af Redaktion
15 min.(2 pers.)½ l grønsags- el. fiskebouillon2 cm frisk ingefær, skrællet og skåret i tynde skiver1 spsk. tør sherry300 g blandede snittede

15 min.
(2 pers.)

½ l grønsags- el. fiskebouillon
2 cm frisk ingefær, skrællet og skåret i tynde skiver
1 spsk. tør sherry
300 g blandede snittede grønsager (evt. færdigblanding fra frost)
200-300 g store pillede rejer
1 spsk. frisk koriander (kan erstattes af frisk persille)
1 spsk. frisk mynte
½ -1 spsk. soja til at krydre med

Tilbehør:
Groft brød el. kogte nudler

Hæld bouillon, ingefær og sherry i en gryde og bring i kog. Tilsæt grønsager og bring i kog igen. Når det lige koger, tilsættes rejer, og der smages til med soja som det salte. Ved servering (rygende varm) kommes friske krydderurter i suppen. Giv nudler eller brød til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen



Suppeglad? Så se her...
Minestronesuppe
Løgsuppe med ostelåg
Fiskesuppe med røget hellefisk