Opskrifter
Varmende skaldyrssuppe med ingefær
Tirsdag, 25. november 2008af Redaktion
15 min.(2 pers.)½ l grønsags- el. fiskebouillon2 cm frisk ingefær, skrællet og skåret i tynde skiver1 spsk. tør sherry300 g blandede snittede
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/66380cf8cb3e4e6c9797685bad3db32e.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
15 min.
(2 pers.)
½ l grønsags- el. fiskebouillon
2 cm frisk ingefær, skrællet og skåret i tynde skiver
1 spsk. tør sherry
300 g blandede snittede grønsager (evt. færdigblanding fra frost)
200-300 g store pillede rejer
1 spsk. frisk koriander (kan erstattes af frisk persille)
1 spsk. frisk mynte
½ -1 spsk. soja til at krydre med
Tilbehør:
Groft brød el. kogte nudler
Hæld bouillon, ingefær og sherry i en gryde og bring i kog. Tilsæt grønsager og bring i kog igen. Når det lige koger, tilsættes rejer, og der smages til med soja som det salte. Ved servering (rygende varm) kommes friske krydderurter i suppen. Giv nudler eller brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Suppeglad? Så se her...
Minestronesuppe
Løgsuppe med ostelåg
Fiskesuppe med røget hellefisk