Jansons fristelser
(8 pers.)
1½ kg faste kartofler
3 store løg
1-2 glas ansjosfilleter
6 dl piskefløde
2 spsk. rasp
50 g smør
Skræl kartoflerne og skær dem i stave lidt som til pommes frites. Skræl løgene og skær dem i tynde skiver, der steges i halvdelen af smørret på en pande. Læg løg i lag med kartofler og ansjoser og hæld fløde ved. Drys med rasp og små klatter af smør og sæt det hele i ovnen ved 180° i 45 min.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose. Køb pennen i shoppen for 199 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Juleskinke
Medisterpølse
Andeconfit med timiankartofler
Få tjek på al julemaden her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)