Medisterpølse
(2 kg)
2 kg flæskekød
50 g groft salt
5 g peber
8 g stødt allehånde
Ca. 4 dl suppe
½ tsk. stødt nellike
½ tsk. fintrevet muskatnød
2 løg
Ca. 4 meter svinetarm
Kød og løg køres en gang på kødhakkeren. Krydderier og halvdelen af suppen kommes i, og farsen røres jævn med så meget suppe, den kan tage. Stoppes i tarmene enten via en pølsestopper eller på maskinen. Koges ved svag varme i 8 min. Prikkes, så væde løber fra, og den ikke sprækker. Steges sprød i smør på pande. Passer til både gule ærter og stuvet kål eller surkål. Kan fryses i rå eller kogt tilstand.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Juleforberedelser...
Rullepølse
Andeconfit
Surkål
BYG DIT EGET KAGEHUS
Byg dit eget kagehus med bagemåtten fra Silikomart. Non-stick overfladen gør det unødvendigt at bruge fedtstof eller mel. Måtten kan købes i Familie Journals Shop for 349 kr. (link fjernet)
Få tjek på al julemaden her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)