Kyllingebryst med fyld
(20 pers.)
12 store kyllingebrystfileter
200 g revet emmentaler
1 potte frisk basilikum
Salt og peber
1 citron
2 pakker parmaskinke (el. anden lufttørret skinke)
Kødsnor
TIP
- Kyllingebryst med fyld og parmaskinke kan gøres klar dagen før og steges i ovnen inden gæsterne kommer
Skær kyllingefileterne igennem, så man har næsten et fladt stykke kød. Drys med salt og peber og dryp med citronsaft. Læg en håndfuld revet ost på og store blade skyllet basilikum og rul som til roulade. Læg en skive parmaskinke på og snør sammen. Læg rullerne i køleskabet og steg dem i ovnen ved 180° i ca. 20-25 min. Kødet er færdigtilberedt, når kødsaften er klar ved et prik helt ind i kødet. Lad det gerne hvile, inden det skæres ud.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find andre gode retter med kylling her...
Lørdagskylling med hasselbackkartofler
Kylling i grønt
Kyllingefilet med citron og courgettecouscous