Knasende og sprøde småkager
Ingredienser til sprøde småkager
(46 stk.)
6 dl Coco Pops (morgenmadsprodukt)
125 g blødt smør
125 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
60 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
Et nip salt
Sådan gør du
Kom Coco Pops i en plastikpose og knus dem let med en kagerulle. Rør smør, sukker og vaniljesukker sammen og pisk ægget i. Bland mel, salt og bagepulver og vend det i dejen sammen med Coco Popsene. Sæt små klatter dej, med godt mellemrum, på en plade med bagepapir og bag kagerne ved 180° i 12 min.
Opskrift: Else Skov
Prøv også...
Pistacie-tranebærcookies
Kanelstænger
I gang med julekonfekten
Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...