(4 pers.)
30 min. + 40 min. i ovnen
4 røde peberfrugter
200 g røget bækforel (filet)
400 g kogte, mosede kartofler
1½ dl majskerner
1 tsk. paprika
2 hakkede fed hvidløg
½ hakket chili
2 løg
2 spsk. olivenolie
2 dl grønsagsbouillon
Tilbehør
Groft flute
og grøn salat
Rør forel med kartofler, majs, paprika, hvidløg og chili. Steg løg i smalle både i olien og vend i mosen. Fyld i rensede, halverede røde peberfrugter og smag til med salt og peber. Stil i et ovnfast fad og dryp med lidt olie og hæld bouillonen ved. Stil i ovnen ved 200° i 30 min. tildækkede. Server med grøn salat og flute.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Farserede peberfrugter
Fyldte peberfrugter med perlebyg og feta
Fyldte artiskokker