Rødspætter med courgetter, forårsløg og kål
(2 pers.)
4 små rødspætter
1 grøn courgette
1 spsk. olivenolie
2 forårsløg
½ spidskål
1 dl hvidvin
2 dl piskefløde
Salt og peber
Tilbehør
Kogte ris
Læg fiskene i et ovnfast fad. Skær courgetten i små tern og steg dem grundigt i olie. Skær løgene i ringe og steg med i 10 sek. Tag det op. Snit spidskålen fint og vend den i panden til allersidst. Må ikke brune. Kom kål i bunden under fisken. Læg courgette over, drys med de grønne dele af løget og hæld vin ved. Sæt i ovnen i 3 min. ved 220°. Hæld så fløden ved og fortsæt i 7 min. Server med kogte ris.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere gode retter med hvid fisk...
Havkat med rød grapefrugt og agurk
Sildehaj med skalotter og sukkerærter
Rødtunge med sommerfrikassé