Krydrede lammedeller
(3-4 pers.)
10 min. + 20 min. stegetid
2 spsk. jordnøddeolie
1 hakket løg
1 spsk. friskrevet ingefær
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. five spice krydderblanding
1 tsk. stødt chili
500 g hakket lammekød (eller oksekød, hvis du vil)
1½ dl frosne ærter
1 æg
Tilbehør
Tzatziki og papadums
Steg løg, hvidløg og ingefær i lidt af olien og bland det i det hakkede kød sammen med krydderier, ærter og æg. Form 12-16 små boller og læg på bagepapir og pensl med olie. Steg i ovnen ved 200° i ca. 20 min. Server med tzatziki, papadums og chutney og evt. en salat.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Italiensk farsbrød med skinke
Krydret nakkekam med vilde tomater og rissalat
Mørbradgryde
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)