Opskrifter

Krydrede lammedeller

Fredag, 30. september 2011af Redaktion
Skønne deller med krydderblanding

(3-4 pers.)
10 min. + 20 min. stegetid

2 spsk. jordnøddeolie
1 hakket løg
1 spsk. friskrevet ingefær
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. five spice krydderblanding
1 tsk. stødt chili
500 g hakket lammekød (eller oksekød, hvis du vil)
1½ dl frosne ærter
1 æg

Tilbehør
Tzatziki og papadums

Steg løg, hvidløg og ingefær i lidt af olien og bland det i det hakkede kød sammen med krydderier, ærter og æg. Form 12-16 små boller og læg på bagepapir og pensl med olie. Steg i ovnen ved 200° i ca. 20 min. Server med tzatziki, papadums og chutney og evt. en salat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Italiensk farsbrød med skinke
Krydret nakkekam med vilde tomater og rissalat
Mørbradgryde





Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)