(4 pers.)
25 min.
175 g pasta (congilie er flotte)
200 g rensede haricots verts
4 æg
½ rødløg
1 dl sorte oliven
1 dåse tun
250 g cherrytomater
Dressing
1 spsk. balsamico
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. vand
Tilbehør
Fyldigt brød
Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken. Kog bønnerne med de sidste 6 min. af kogetiden. Dræn begge dele og hæld over med koldt vand. Pisk dressingen sammen i en skål og vend den varme pasta og bønnerne i. Kog æggene smilende, ca. 7 min. Skær rødløget i smalle både. Skær eller pluk tunen i mindre stykker og halver tomaterne. Bland salaten og pynt med oliven og halverede æg. Server med fyldigt brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Kyllingefilet i tomat med mozzarella
Sojakylling og avocadosalat
Tun med porrer og kål
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)