Ingredienser til juleappelsiner
(4 pers.)
4 store, saftige appelsiner
150 g sukker
Saft af ½ citron
½ dl Grand Marnier eller portvin
5 blade husblas
Pynt
Flødeskum
Hakket chokolade
Sådan gør du
Halvér appelsinerne og pres saften af dem. Skrab rester af appelsinkødet ud af skallerne, så de er rene indeni. Varm appelsinsaft og sukker, til sukkeret er smeltet. Udblød husblassen i koldt vand og smelt den i den varme appelsinsaft. Tilsæt citronsaft og Grand Marnier og afkøl appelsinblandingen i køleskab, til den begynder at stivne. Fyld geleen i appelsinerne og sæt dem i køleskab, til geleen er helt stiv. Pynt med flødeskum og chokolade.
ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?
Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Flere opskrifter med appelsiner...
Appelsintrifli med chokoladecreme
Saftig engelsk appelsinkage
Lisbets julesnaps
I gang med julekonfekten
Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...