Opskrifter
Klatkager
Lørdag, 15. december 2012 Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Har du en rest risengrød, kan du bruge den til at lave lækre klatkager

Det skal du bruge til klatkager:
(Klatkager til 4 pers.)
Grød:
½ l sødmælk
¾ dl grødris
Dej:
1 æg
3 spsk. mel
1 dl mælk
2 spsk. sukker
½ usprøjtet citron
1 tsk. vaniljesukker
Smør til bagning
Tilbehør til klatkager:
Flormelis og syltetøj
Prøv også: DDV-opskift: Ris-klatkager
Sådan laver du klatkager
Kog mælk og ris til grød og køl den af.
Rør æg, mel, mælk, sukker, ½ tsk. revet citronskal og vaniljesukker i grøden.
Bag små klatkager gyldenbrune i smør på panden.
Spis dem varme med flormelis og syltetøj til.
Tip: Har du en rest risengrød, bruger du bare den til dine klatkager.
Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...
Lav konfekt og knas til jul