(2 pers.)
25 min.
400 g blandede skaldyr såsom rejer, krabber og muslinger
Salt og peber
250 g broccoli (gerne mindre skud)
100 g sukkersnaps
30 g solsikkekerner
Dressing
3 spsk. sød chilisovs
2 spsk. olie
1-2 spsk. lys vineddike
1 tsk. thaifiskesovs eller soja
Tilbehør
Groft brød
Rør dressingen sammen og gem 1 spsk. olie til sautering. Blanchér broccolibuketterne og vend i dressingen. Sautér skaldyrene i 3 min. ved middelvarme i olien og vend halverede sukkersnaps i. Anret med solsikkekerner og giv brød til.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Godt redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Fiskespid med bagt spidskål
Cajunrejer
Røde rejer med citrongræs og ris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)