Minipizzaer med kantareller
1 rulle færdig pizzadej
Fyld
1 courgette (350 g)
½ tsk. salt
1 spsk. olivenolie
Topping
200 g rensede kantareller
20 g smør
½ tsk. salt
50 g fetaost
Frisk timian
Kværnet peber
Fold dejen ud og udstik den i små pizzaer, ca. 8 cm. Skær courgetten i meget tynde skiver og bland dem med salt og olivenolie. Læg dem tæt på pizzaerne og bag dem midt i ovnen ved 225° 7-8 min. Svits kantarellerne sprøde på en stegepande i smør og giv dem lidt salt. Læg kantarellerne i en top på pizzaerne. Smuldr fetaosten over og afslut med timianblade og kværnet peber.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Krydret tostados
Blinis med fjordrejer
Nemme frokostpizzaer
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)