Nemme frokostpizzaer
Små hvedebrød (f.eks. äntligen fra pågen)
2 spsk. konc. tomatpuré
1 spsk. vand
1 spsk. tørret oregano
1 tsk. hvidløgspeber
10 sorte oliven
200 g mozzarella i lage
Læg brødene på en plade med bagepapir og rør tomatpuréen med vand, oregano og hvidløgspeber. Udsten og hak olivenerne og skær mozzarellaen i tynde skiver. Smør tomatpuréen på brødene, drys med oliven og læg mozzarellaskiverne over. Bag pizzaerne ved 220° i 8 min. og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen til 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Pizzasnegle
Pizzabanditter
Rugbrødssandwich med tunsalat
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)