Krebinetter med spidskålssalat
Ingredienser til krebinetter med spidskålssalat
(3 pers.)
500 g hakket kalv og flæsk
2 fed hvidløg
Salt og peber
1 spsk. olie
1 spidskål
2 dl syrnet fløde
2 spsk. æblegelé
150 g jordbær
50 g frisk feta
Fremgangsmåde til krebinetter med spidskålssalat
Form kødet til krebinetter, krydr med salt og peber og knus hvidløgene. Snit spidskålen fint og pisk fløde og æblegelé sammen. Vend kålen i dressingen sammen med jordbær og feta i små tern. Steg krebinetterne i olien sammen med hvidløg ca. 5-6 min. på hver side.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Frikadellepinde med sommerkartofler
Kaffepaneret bøf med flødekartofler
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)