Pizza med nye kartofler og rosmarin
(2 pers.)
30 min. + hævetid
Pizzadej (kan evt. købes færdig)
10 g gær
2 dl vand
1 tsk. olivenolie
2 tsk. salt
300 g pizzamel
Fyld
250 g nye kartofler
2 spsk. olivenolie
2-3 kviste rosmarin
2 kugler mozzarella
Salt og peber
Rør gær og vand sammen og tilsæt olie, salt og pizzamel, i den mængde, dejen kan klare det. Ælt dejen godt og lad den hæve mindst 20 min., men gerne en time eller to. Skær imens kartofler i meget tynde skiver, skær mozarella i skiver og pil nålene af rosamarinen. Rul dejen ud til to cirkler og læg ost, kartofler og rosmarin på. Drys med salt, peber og olie. Sæt pizzaerne i ovnen ved 210° i 15-20 min.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
RIVEJERN TIL DET MODERNE KØKKEN
Smart multi-rivejern, der er supernemt at bruge. Rivejernet har flere funktioner, så du kan rive og mose. Pris: 349 - kan købes i Familie Journal Shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Hurtig pizza med grønt
Pizza med spinat og valnødder
Pasta med champignon a la creme
Masser af skønne, sprøde pizzaer til store og små
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)