Casa blanca gryde
(4 pers.)
500 g kyllingefilét
300 g tørrede pasta penne
1 spsk. olie
3 spsk. karry
1 spsk. paprika
2 rødløg i fine både
3-4 porrer i ringe
5 dl hønsebouillon
4 dl Cheasy Fraiche 9%
Salt og peber
Skær kyllingefiléterne i mundrette bidder og kog pastaen i letsaltet vand. Sautér kyllingekødet i olien sammen med krydderierne. Tilsæt rødløg og porrer, lad dem svitse med et par min. Tilsæt bouillon og Cheasy Fraiche, varm retten igennem og smag til med salt og peber. Vend pastaen i og server med groft brød.
Madopskrift: Torben Matz Larsen
Find flere opskrifter her...
Bøf stroganof
Kylling med svampe og kartoffelgratin
Kyllingeruller med æbler og peberrodscreme
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)