Opskrifter
Lun kyllingeleverpostej
Fredag, 10. april 2009af Redaktion
(1 stk.)20 min. + 40 min. i ovnen300 g kartofler50 g kalkunbacon300 g kyllingelever1 skalotteløg1 æg1 spsk. cognac1 tsk. salt1 knsp. peberSkræl og kog
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/e5e46c91103d487480694f0ccb838eee.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
(1 stk.)
20 min. + 40 min. i ovnen
300 g kartofler
50 g kalkunbacon
300 g kyllingelever
1 skalotteløg
1 æg
1 spsk. cognac
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Skræl og kog kartoflerne møre i usaltet vand. Kør kalkunbacon, lever, løg og kogte kartofler igennem en kødhakker eller hak det fint i en blender. Rør de hakkede ingredienser sammen og rør ægget i. Tilsæt cognac, salt og peber og hæld farsen i en 1 l leverpostejsform. Bag leverpostejen ved 175° i 40 min., til den er gennembagt, og server den lun sammen med groft brød, asier og råsyltede agurker.
Madopskrift: Kristina Miechels
Flere lækkerier til frokostbordet ...
Hjemmelavet kyllingesalat
Hjemmelavet æggesalat
Senneps-æblesild
Røget sildesalat
Vagtelæg med rejefyld