Tortillas med fisk og salsa
(4 pers.)
650 g frosne fiskepinde (Coop)
Olie til stegning
1 pakke fuldkorns-tortillas (Santa Maria)
Strimlet icebergsalat
1½ dl cremefraiche el. græsk yoghurt
Salsa
1 lille løg
3-4 tomater
1 snackpeber
2 spsk. hakket persille
1 spsk. citronsaft
1 spsk. olivenolie
Salt
Evt. lidt chili
Pil løget og skær det i tynde skiver, skær tomaterne i tern. Del snackpeber, fjern kernerne og hak den fint. Bland løg, tomater, snackpeber, persille, citronsaft og olivenolie og smag til med salt
og chili. Lad det trække 5-10 min.
Steg fisken efter anvisningen på pakken. Læg dem i tortillaerne sammen med salsa, iceberg og creme fraiche.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Frække fiskestænger
Fiskefilet med pommes frites
Ingers fiskeret
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)