Kyllingeburger med chilimayonnaise
(4 pers.)
2 skiver bacon
500 g hakket kyllingekød
1 æg
1 tsk. salt
Kværnet peber
2 spsk. klippet karse
Smør/olie til stegning
Tilbehør
4 spsk. mayonnaise
2 spsk. sød chilisauce
4 burgerboller
1 lille løg i skiver
1 tomat i skiver
Karse
Hak 2 af baconskiverne fint med kniv. Bland kødet med bacon, æg, salt, peber og karse. Form farsen til 4 burgere. Varm smør/olie på en pande ved middelvarme og steg burgerne 5-6 min.
Bland mayonnaise og chilisauce og lun burgerbollerne. Læg burgerne i de flækkede brød med chilimayonnaise, løg, tomat og karse.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv flere gode burgere...
Græske hamburgere
Hamburgere med cheddar
Fiskeburgere med coleslaw