Krydrede drumsticks med smørbagte rødder
(2 pers.)
15 min. + 50 min. i ovnen
4 kyllingelår
1 spsk. mel
½ tsk. chili
½ spsk. paprika
1 tsk. salt
200 g rødbeder
200 g gulerødder
200 g persillerod
50 g smeltet smør
2 fed hvidløg
Salt og peber
1 spsk. sesamfrø
1 dl græsk yoghurt
1 fed hvidløg
½ tsk. paprika
Salt og peber
Skær 2-3 dybe snit i hvert kyllingelår. Bland mel, chili, paprika og salt og vend kyllingelårene heri. Skræl rodfrugterne og skær dem i mindre stykker. Vend rodfrugterne i smør og læg dem i et ovnfast fad. Hak hvidløgsfeddene groft og drys dem over rodfrugterne sammen med salt, peber og sesam. Læg kyllingelårene på en bagerist over rodfrugterne og stil dem i en forvarmet ovn ved 200° i 50 min. Rør græsk yoghurt med presset hvidløg, paprika, salt og peber og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Grydestegt kylling med ris og grønsagsfyld
Krydret kylling
Kyllingepie
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)