Peberkager
150 g blødt smør
3½ dl sukker
2 dl tykmælk/A38
4 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 pose peberkagekrydderi
3 æg
Tilbehør
Cremefraiche eller flødeskum - evt. med hindbær
Kom smør, sukker, tykmælk, mel, bagepulver og krydderier i en skål og pisk det godt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt. Beklæd en bradepande på 40 x 30 cm med bagepapir og kom dejen i. Bag kagen ved 200° i ca. 15 min, prik med en gaffel og tjek, om den har fået nok.
Bageopskrift: Mette Ankarloo
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Find flere opskrifter her...
Marcus lakridskager
Daimkager
Drømmekage med æble og sprødt kaneldrys
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)