Grillede fiskespid med quinoasalat
(2 pers.)
25 min.
100 g quinoa
200 g fisk uden ben (laks, torsk, sej)
8 rå tigerrejer
4 spid
1 lime i skiver
1 gul peber i tern
8 cherrytomater
8 champignon
½ agurk
1 mango
1 hakket forårsløg
2 spsk. olie
2 tsk. lime saft
2 spsk. klippet dild
Salt og peber
Skyld quinoakornene og kog dem i 2 dl vand i 15 min. Skær fisken i 2,5 cm store tern og rens rejerne. Sæt skiftevis fisk, limeskiver, rejer, champignon, pebertern og cherrytomater på spiddene, til alt er brugt. Skær agurk og mango i tern og bland dem med forårsløg og quinoakorn. Rør en dressing af olie, lime, dild, salt og peber og hæld den over salaten. Grill spiddene i 4-5 min. på hver side ved middelhøj varme og server.
Madopskrift: Kristina Miechels
Mere med fisk...
Grillede havtaskekæber med ramsløgolie
Fiskefiletter med mynte-ærtesovs
Kold laks med tomatmayonnaise