Jordbærlagkager
(4 pers.)
3 æggehvider
120 g sukker
100 g blendede hasselnødder
3 æggeblommer
3 dl sødmælk
3 spsk. sukker
Kornene af ½ vaniljestang
1½ spsk. majsstivelse
350 g små jordbær
Mynte
Pisk æggehviderne halvstive. Kom sukker i lidt ad gangen, til det er sejt, og fold blendede nødder i. Kom marengsmassen i små forme, så der dannes 8 mini lagkagebunde. Bages ved 150° i 35 min. Kog sammenpisket æggeblomme, mælk, sukker, vanilje og majsstivelse til det tykner til creme. Skyl jordbær og skær i halve. Læg creme på halvdelen af de afkølede bunde, læg jordbær på og læg de sidste bunde på som top. Pynt med jordbær og lidt mynte.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find mange flere opskrifter med jordbær og rabarber her...
FLOT FRANSK SKÅL
Lille sød skål fra Green Gate i grøn med hvide prikker i. Skålen kan købes for 89 kr. i Familie Journals Shop (link fjernet)
Se også...
10 fristende lagkager
Rabarberslush
Nektariner i appelsincampari
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)