Italienske sandwichboller
Opskrift på italienske sandwichboller
(6 stk.)
15 g gær
½ l vand
200 g durummel
4 spsk. knækkede hvedekerner
1½ tsk. salt
400 g hvedemel
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Baileys-is KopkagerSådan bager du sandwichbollerne
Rør gæren ud i vandet og rør durummel og hvedekerner og salt i. Tilsæt hvedemelet og rør, til dejen er ensartet, men klistret. Dæk skålen til og stil dejen i køleskabet i 8-12 timer, f.eks. natten over.
Sæt dejen i 6 klatter med en våd ske på en bageplade med
bagepapir. Drys med lidt mel og stil bollerne i ovnen ved 240° og bag dem i 8 min.
Sænk temperaturen til 180° og lad dem bage videre i yderligere 15 min.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.