Opskrifter

Italienske sandwichboller

Torsdag, 23. oktober 2014af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Bag lækre, italienske sandwichboller med durummel og knækkede hvedekerner

Opskrift på italienske sandwichboller

(6 stk.)

15 g gær
½ l vand
200 g durummel
4 spsk. knækkede hvedekerner
1½ tsk. salt
400 g hvedemel

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Baileys-is Kopkager

Sådan bager du sandwichbollerne

Rør gæren ud i vandet og rør durummel og hvedekerner og salt i. Tilsæt hvedemelet og rør, til dejen er ensartet, men klistret. Dæk skålen til og stil dejen i køleskabet i 8-12 timer, f.eks. natten over.

Sæt dejen i 6 klatter med en våd ske på en bageplade med
bagepapir. Drys med lidt mel og stil bollerne i ovnen ved 240° og bag dem i 8 min.

Sænk temperaturen til 180° og lad dem bage videre i yderligere 15 min.


Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!

Kun 20,- per stk.