(3 pers.)
25 min.
300 g kyllingefileter i strimler
1 fed hakket hvidløg
1 spsk. rapsolie
3 spsk. oystersauce
125 g risnudler
2 peberfrugter i strimler
200 g hvidkål i strimler
225 g champignoner i skiver
2 spsk. sød chilisovs
1 bdt. koriander
Svits kyllingekødet og hvidløg i olien ved høj varme, til det tager farve. Tag kødet og bland det med oystersaucen. Kog nudlerne møre i letsaltet vand og lad dem dryppe godt af. Svits peberfrugter, hvidkål og champignoner ved høj varme, til de begynder at tage farve. Tilsæt nudlerne, kylling og chilisovs og varm det godt igennem. Hak korianderen groft, vend dem i retten og server.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Mandelkylling
Kyllingekasserolle
Joans scorekylling
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)