Opskrifter

Glaserede æbler

Mandag, 27. april 2009af Redaktion
Gå de omrejsende tivolier i bedene og karamelliser et par røde æbler

(4 stk.)

4 røde, søde æbler (f.eks. ingridmarie el. aroma)
250 g sukker
Saft og skal af ½ appelsin
50 g kokosmel
4 ispinde eller grillspid

Vask æblerne, tør dem godt og sæt dem på en pind eller et spid. Riv skallen af appelsinen på den fine side af rivejernet. Bland sukkeret med saften fra appelsinen og smelt det til karamel i en lille gryde. Tilsæt appelsinskallen til karamellen og hæld kokos op i en tallerken. Dyp æblerne i karamellen og rul dem i kokos. Stil æblerne på et stykke bagepapir og lad dem afkøle helt.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen og Kristina Miechels



Gufsulten?
Pandekager med flormelis
Blå popcorn
Daddelguf og havregrynskugler