Opskrifter

Lækre påskeæg af kokos og hvid chokolade

Mandag, 12. marts 2012Opdateret 1. aprilaf Kristina Marckmann
Disse fine og lækre påskeæg af koks og hvid chokolade er en dessert, som børnene sagtens kan være med til at lave!
2 t
24 stk
Påskeæg af kokos og hvid chokolade
140 g kokosmel
60 g flormelis
100 g hvid chokolade
2 dl piskefløde
1 tsk. revet, usprøjtet limeskal
150 g mørk chokolade
Pynt
1 spsk. kokos
1 spsk. revet, usprøjtet limeskal
20 g smeltet, hvid chokolade

Fremgangsmåde

  1. Bland kokos, flormelis, hvid chokolade og piskefløde og varm blandingen igennem under kraftig omrøring.
  2. Tilsæt limeskallen og lad blandingen køle lidt af.
  3. Form kokosæg af blandingen med to skeer og stil dem i fryseren i mindst to timer.
  4. Smelt den mørke chokolade over vandbad, overtræk æggene og dekorer med kokos, limeskal og hvid chokolade.