Påskeæg
(24 stk.)
140 g kokosmel
60 g flormelis
100 g hvid chokolade
2 dl piskefløde
1 tsk. revet, usprøjtet limeskal
150 g mørk chokolade
Pynt
1 spsk. kokos
1 spsk. revet, usprøjtet limeskal
20 g smeltet, hvid chokolade
Bland kokos, flormelis, hvid chokolade og piskefløde og varm blandingen igennem under kraftig omrøring. Tilsæt limeskallen og lad blandingen køle lidt af. Form kokosæg af blandingen med to skeer og stil dem i fryseren i mindst to timer. Smelt den mørke chokolade over vandbad, overtræk æggene og dekorer med kokos, limeskal og hvid chokolade.
Madopskrift: Kristina Marckmann
SJOV MED FORME
Søde pandeforme, der er perfekte til påske. Gør det sjovere at lave pandekager eller spejlæg sammen med børnene. Formene koster 69 kr., og kan købes her... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Påske-flødebolleæg
Pouls påskekage
Æbledessert med frø
Få inspiration til påskebordet her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)