Pølsehorn med pesto
Opskrift på pølsehorn med pesto
(24 stk.)
25 g gær
5 dl mælk
1 tsk. salt
200 g durummel
500 g hvedemel
1 dl pesto
24 brunchpølser el.
12 wienerpølser
Prøv også: Grove pølsehorn med nigellafrø
Sådan laver du pølsehorn med pesto
Rør gæren ud i mælken, tilsæt salt og durummel og rør godt.
Tilsæt melet, ælt dejen godt igennem og stil den til hævning et lunt sted i 1 time.
Del dejen i tre og rul dem ud til cirkler i ½ cm’s tykkelse. Del hver cirkel i 8 trekanter og smør dem med pesto.
Rul en brunchpølse el. en halv wienerpølse ind i hver trekant og sæt dem på en plade med bagepapir.
Lad dem efterhæve tildækket i 30 min. og bag dem ved 200° i 18 min.
Prøv også: Pølsehorn til LCHF Kuren