Lavkarbo-opskrift: pølsehorn
Lavkarbo-opskrift: pølsehorn - ingredienser
(16 stk. pølsehorn)
70 g sesamfrø
50 g mandelmel
6 spsk. loppefrøskaller (sælges på apoteket, hos Matas og i helsekostbutikker)
2 tsk. Sukrin
2 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
4 æg
1 dl skyr
3 spsk. olivenolie
16 kødfulde brunchpølser
Læs også: Sådan fungerer Lavkarbo
Fremgangsmåde til lavkarbo pølsehorn
Kom sesamfrøene i en foodprocessor, blend i et par min. og bland mandelmel, loppefrøskaller, Sukrin, salt og bagepulver i. Tilsæt æg, skyr og olie, lad foodprocessoren køre i 3-4 min. og lad dejen til dine pølsehorn hvile i 10 min.
Del dejen i 16 stykker, fugt hænderne og tryk dejstykkerne til dine pølsehorn flade i hånden. Læg en pølse på dejstykket og form dejen om pølsen til et pølsehorn. Læg dine pølsehorn på en plade med bagepapir og bag dine pølsehorn ved 200° i 25 min.
Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren
Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana
Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.
Skriv til hende på: lavkarbo@familiejournal
Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.
Vi elsker muffins!
Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost
Low Carb/
Lavkarbo-vafler Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-laks
i osteskjul Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-brød