Opskrifter
Krebinetter og kartoffelsalat med jordbær
Mandag, 10. august 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Krebinetter og kartoffelsalat med jorbær smager skønt og er en nem ret til hverdag. Her får du opskriften på krebinetter og kartoffelsalat med jordbær.
Opskrift på krebinetter og kartoffelsalat med jordbær
(3 pers.)
500 g hakket kalv og flæsk
Salt og peber
1 spsk. olie
600 g små, kogte kartofler
2 dl cremefraiche
2 spsk. mintgelé
300 g bælgærter
150 g jordbær
Friske mynteblade
Prøv også: Krebinetter af laks med radicchio og valnødder
Sådan laver du krebinetter og kartoffelsalat med jordbær
Form kødet til bøffet, krydr med salt og peber og knus hvidløgene.
Skær kartoflerne i tern og rør cremefraiche og mintgelé sammen.
Bælg ærterne, vend dem i dressingen sammen med kartofler og jordbær i kvarte og pynt med mynteblade.
Steg krebinetterne i olien sammen med hvidløget 5-6 min. på hver side og servér.
Prøv også: Italienske krebinetter med limekartofler