Hindbærtærte
150 g hvedemel
100 g smør
2 spsk. sukker
1 æggeblomme
Kokosmasse
2 æg
150 g sukker
200 g kokosmel
50 g smeltet smør
250 g hindbær eller hindbærmarmelade
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Smuldr mel og smør i en skål, tilsæt sukker og æggeblomme og saml hurtigt dejen. Lad dejen hvile 30 min. på køl. Rul dejen ud og beklæd en smurt, 22 cm tærteform. Bag bunden i 12 min. ved 200°, til den er let gylden. Rør æg, sukker, kokos og smeltet smør sammen. Fordel marmeladen over bunden og kokosmassen over marmeladen. Bag tærten i yderligere 20 min. ved 200°, til kokosmassen er fin gylden. Server tærten lun, som den er, med flødeskum eller lidt god is.
Bageopskrift: J. Dissing Graversen
DEN IDEELLE SPRINGFORM
En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Æblekage med nøddelåg
Banankage med ingefærglasur
Hindbærsnitter
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)