300 g blåbær
60 g sukker
1 tsk. limesaft
1 galiamelon
½ dl limesaft
½ dl honning
Bland blåbær, sukker og limesaft til en ensartet masse og fordel halvdelen i 10 pindeisforme.
Sæt pinde i formene og frys dem i mindst 1 time. Befri melonen for skræl og kerner og skær den i tern.
Blend melonternene med limesaft og honning til en ensartet masse og fordel halvdelen af melonmassen i formene over den frosne blåbæris.
Frys i yderligere 1 time og gentag med endnu et blåbær og melonlag.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Super redskab til grønsagerne
Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Mango-bananis
Frugtis
Melonis
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)