Ovnstegt kylling med grøntsager

(4 pers.)
Det skal du bruge til ovnstegt kylling med grøntsager
1 kylling (1600 g)
1 spsk. salt
1 rødløg
4 tomater
2 fennikelknolde
1 hvidløg
2 spsk. blødt smør
1 spsk. honning
1 spsk. hvidvinseddike
½ bdt. frisk timian
Prøv også: Tarteletter med kylling i asparges
Sådan laver du ovnstegt kylling med grøntsager
Dup kyllingen tør og gnid skindet med salt.
Pil løget, skær løg, tomater og fennikel i mindre stykker, og halvér hvidløget på tværs.
Kom løg, fennikel og hvidløg i et ovnfast fad, og rør smørret med honning og eddike.
Fordel smørblandingen over kyllingen, og læg den på en rist over fadet sammen med grønsagerne.
Læg timiankviste ved, og steg kyllingen ved 200° i 60 min.
Servér kyllingen med en blandet grøn salat.
Har du rester af din ovnbagte kylling? Så lav denne pizza med rester af kylling
Mangler du inspiration til aftensmaden? Hvad end du er til skønne hovedretter, uimodståelige desserter eller rigtigt bagværk, så kan du finde det på familiejournal.dk - klik ind og lad dig inspirere!