Opskrifter
Pizza med kylling
Fredag, 2. oktober 2015af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Har du rester af kylling fra gårsdagens aftensmad? Så kan du nemt lave en skøn pizza med rester på toppen!
Lav en lækker pizza til ca. 2 personer.
30 min
2 personer
Ingredienser
10 g gær
2 dl vand
1 tsk. salt
1 spsk. olie
300 g durummel
Rester af ovnstegt kylling
1-2 spsk. tomatpuré
Evt. ekstra tomater
1 spsk. tørret oregano
Peperoni
150 g revet ost
1 snackpeber
15 oliven
Sådan laver du pizza med rester af kylling
- Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie.
- Rør melet i, ælt dejen smidig, og lad den hæve under et klæde i 1 time.
- Pil kødet af kyllingen, og blend grønsagerne til en fin sovs sammen med tomatpuré og evt. ekstra tomater og oregano.
- Del dejen i to, og rul hver del ud ½ cm’s tykkelse. Kom sovsen på pizzabundene, fordel kyllingen over, og supplér med peperoni, alt efter hvor meget kyllingekød, der er tilbage.
- Fordel osten over, skær snackpeberen i ringe, og kom dem over pizzaerne sammen med oliven.
- Bag pizzaerne ved 235° i 15 min.