(6 pers.)
6 sild uden ben, men med skind
2 dl rugmel
50 g smør
¾ dl neutral olie
½ dl sennep
½ dl eddike
2 spsk. brun farin
1 bundt dild
Salt og peber
Pisk olie, sennep, eddike og farin sammen til en tyk sovs. Brug evt. en stavblender. Hak dild, kom den i dressingen og smag til. Vend sild i rugmel og steg i smør. Serveres lune med rævesovsen over, eller lad sildene trække koldt i rævesovsen. Spises med svensk (sødt) rugbrød.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose. Køb pennen i shoppen for 199 kr. (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Tørkrydret karrysild
Matjessild i noritang
Julepate med marinerede abrikoser
Få tjek på al julemaden her...
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr.
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)