Tørkrydret karrysild
550 g saltsildefileter
3 dl husholdningseddike 5%
250 g sukker
10 hele peberkorn
1 spsk. dildspidser
2 laurbærblade
1 løg i både
3 spsk. karry
Udvand sildefileterne natten over og kog eddiken op med sukker, peber, dild og laurbærblade, til sukkeret er opløst. Tag lagen af varmen, kom løget i og lad den afkøle. Gnid fileterne med karry og rul dem sammen. Kom silderullerne i en egnet beholder, hæld lagen over og lad dem trække på køl i mindst 24 timer. Server sildene med rugbrød og rødløg.
Madopskrift: Kristina Marckmann
STØB FINE HJERTER
Smarte hjerteforme til chokolade og lign. Chokoladen, isen etc. hænger ikke ved, men falder nemt ud. Formen koster 79 kr. og kan købes i shoppen... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Lisbets julesnaps
Citronsild med sin og sherrysild
Kryddersild i karrysauce
Få tjek på al julemaden her...
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)