Flæskestegssandwich
Flæskestegssandwich
(4 stk.)
Sådan laver du flæskestegssandwich
1 ribbenssteg
1 spsk. salt
5 nelliker
3 laurbærblade
300 g rødkål
2 appelsiner
1 agurk
1 dl eddike
2 spsk. vand
2 spsk. sukker
½ tsk. salt
1 knsp. peber
4 sandwichboller
4 spsk. sennep
Prøv også: Flæskestegssandwich med fennikel på speltbrød
Sådan laver du flæskestegssandwich
Gnid ribbensstegen med salt, sæt nelliker og laurbærblade mellem sværene.
Sæt stegen i ovnen ved 200° i 1½ time og grill evt. sværene til sidst.
Snit rødkålen fint, hæld appelsinsaften over og lad den trække i mindst 30 min.
Skær agurken i tynde skiver og pisk eddike, vand, sukker, salt og peber sammen, til sukkeret er helt opløst, og læg agurkeskiverne i.
Lun sandwichbollerne, flæk dem og smør dem med sennep.
Fordel rødkålen på underne, læg skiver af ribbenssteg og agurkesalat over, læg overen på og servér sandwichen lun eller kold.