Opskrifter
Saftige sliders med surt og stærkt
Søndag, 22. maj 2016af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Sliders er det nye! Faktisk er det bare burgere i miniudgave, men fordi de er små, er de både perfekte som appetizer eller hovedret. Serverer du dem som hovedret, skal du regne med tre sliders pr. person. Prøv denne opskrift med oksekød, ost og salat eller brug dine yndlings ingredienser.
(4 pers.)
Det skal du bruge til saftige sliders med surt og sødt:
Sliders med pulled pork eller skinke? Find inspiration til andre sliders her
2 spsk. rødvinseddike
2 tsk. rørsukker ½ rødløg 3 spsk. mayonnaise 2 tsk. dijonsennep ¼ syltet agurk 1 spsk. ketchup 500 g hakket oksekød ½ rødløg 1 tsk. Worcestersauce ½ tsk. salt 1 nip chiliflager 8 miniburgerboller med sesam 8 skiver emmentalerost 2 modne tomater 2 store, syltede agurker 4 icebergblade